Vše o Železném Brodě

Terminál Železný Brod

Počet príspevkov : 194,  zobrazené : 71 - 80
< << 6 7 8 9 10 >> >

Zdravím Vás p. Milane.

Toho stavebního ,,rejdění,, si nejde nevšimnout. Občas okolo jdu a vždy se chvíli zastavím. Nejde mi na rozum, že když se tam tak málo něco děje, proč by se mělo nějak hýbat s termínem předání díla? K tomu se nám tu asi nikdo nevyjádří? Přitom, dost lidí o té stavbě docela mluví. Někteří dokonce zmiňují podzimní termín voleb, do Obecního zastupitelstva.To, kdo jako bude po volbách na Radnici? Že by to  jako mělo něco znamenat?

Netuším jak to je, nebo proč se (ne)staví tak, jak se staví. Ale vidím, v čem lidé kolemstavby bydlí Pokud je nějaký problém s termínem, bylo by záhodno to sdělit. nebo stejně tak, pokud je nějaký problém s podložím, tak snad někdo musel dělat nějaký průzkům.Popřípadě musel někdo říct, že to je, není, v pořádku

Václav Kunst napsal(a):

Zdravím Vás p. Milane.

Toho stavebního ,,rejdění,, si nejde nevšimnout. Občas okolo jdu a vždy se chvíli zastavím. Nejde mi na rozum, že když se tam tak málo něco děje, proč by se mělo nějak hýbat s termínem předání díla? K tomu se nám tu asi nikdo nevyjádří? Přitom, dost lidí o té stavbě docela mluví. Někteří dokonce zmiňují podzimní termín voleb, do Obecního zastupitelstva.To, kdo jako bude po volbách na Radnici? Že by to  jako mělo něco znamenat?

To,jaké tam je podloží nebo ostatní věci potřebné k ocenění toho,kolik stavba bude stát je snad věcí 
stavební firmy při přihlášení do soutěže.Firma  Syner souhlasila s podmínkama smlouvy,tak jakýpak copak.Už se jí jednou prodloužila doba předání stavby a vtom okamžení se dělníci někam stratili.Nás přece nezajímají jejich problémy.Bohatě stačí ten bordel který od začátku stavebních prací kolem stavby panuje.Pamatujete? O týden dřív rozhlas hlásil že bude autobusák zavřený a on ještě týden fungoval.Tři neděle za které se tam udělalo práce jako za jeden den.A samozřejmě slavné kadibudky. Opakuji,co je městu do toho?Co tam očekávali?Pevnou skálu?V záplavové nivě řeky Jizery?A v místě kde byla stará zástavba?
Kolego řidiči busu,šetři se,víš,že nás je málo.Já mám naplánovanou dovolenou a pokud tě lajzne,
pojedu no víš kam.Mě se to u sklandy líbí,doufám,že tam vydržíme do konce roku.Ráno u busu,měj se hezky.
Dokončení stavby 17.7.2015 nóó aby to ale stihli radši jim dejte rok 2020
Komentovat cokoliv je ztráta času....

Termín dokončení stavby dle platné smlouvy je 30.10.2014. Platná smlouva včetně případných dodatků je zveřejněna v archívu veřejných zakázek na webu města :

www.zeleznybrod.cz/podnikatel/ 

Ing. Daniel Mach napsal(a):

Termín dokončení stavby dle platné smlouvy je 30.10.2014. Platná smlouva včetně případných dodatků je zveřejněna v archívu veřejných zakázek na webu města :

www.zeleznybrod.cz/podnikatel/ 

Tak proč na ceduli STAVBA POVOLENA co je na plotě Na vápence napsáno u termínu dokončení právě to datum 17.7.2015 ???

Prosím nezaměňovat termín dokončení stavby dle smlouvy a termín, který byl součástí žádosti o stavební povolení v době, kdy ještě nebyl vybraný dodavatel stavby. Na ceduli "Stavba povolena" je uveden obecný termín dokončení do 2 let od vydání stavebního povolení.

Vkládám do této diskusní skupiny odpověď na dotaz ze skupiny, která není věnována terminálu. Dotaz byl směřován ke vzdálenosti střechy zastávky u sokolovny od autobusů. Tazatel měl obavu, aby autobusy karoserií nezavadily o konstrukci zastávky :

"V nejužším místě je vzdálenost hrany střechy zastávky od hrany chodníku 0,5 m. Šířka běžného autobusu (karoserie) je 2,5 m, osová vzdálenost kol 1,95 m. I bez započtení šířky pneumatiky je max. přesah karoserie autobusu přes hranu chodníku 0,25 m (to se netýká zpětných zrcátek).

Výška zastávky nad chodníkem je 3,2 m, při výšce obrubníku 0,15 m je to 3,35 m nad úrovní komunikace. Výška běžného autobusu, které jsou zde provozovány, je 3,2 m. Z toho plyne, že zpětná zrcátka budou níže. Kontakt mezi konstrukcí přístřešku a karoserií autobusu je vyloučen."

Zdravím. Pan inžinýr, nám tu minule popsal jakési rozměry. Trošku se to rozchází od té malůvky. Možná by nebylo od věci, sem přidat pár těch obrázků, s rozměry oněch detailů, té zastávky u Sokolovny. To, jako bude nad tou betonovou konstrukcí zastávky, ještě nějaká rozšiřující, prodlužující a zvyšující konstrukce střechy? Jinak, viděl jsem míru od hrany střechy, k tý hraně nástupiště o délce 210 cm. A výška perónu tam je 19 cm. Tak, co vlastně platí?
Počet príspevkov : 194,  zobrazené : 71 - 80
< << 6 7 8 9 10 >> >