Vše o Železném Brodě

Zima v divadle

Počet príspevkov : 3,  zobrazené : 1 - 3
Velice jsem se těšil na sobotní představení našeho souboru, ale po příchodu do divadelní místnosti mě nadšení díky pořádné zimě okamžitě opustilo. Na jevišti to bylo ještě o poznání horší. 
Chtěl bych velice poděkovat kompetentním osobám za příjemně strávený víkend u čaje s paralenem o dnešku v práci ani nemluvím. Odnesl jsem to parádním nachlazením a pokud si někdo chce na vlastní kůži otestovat jaké to je, zde je návod: Oblékněte si šortky, košili s krátkým rukávem a na nohy obujte pouze pantofle bez ponožek, poté si jděte zhruba 1 hodinu stoupnout na jeviště, slibuju Vám krásný zážitek. 
Vzal jsem si z této události ponaučení a příště budu opatrnější při výběru rolí, místo spoře oděného ševce radši zahraju čerta s pořádným kožichem.
Doplňuji otázku do diskuse: Je nutné, aby si diváci po otevření opony byli nuceni oblékat svetry, jelikož na ně táhne zima z jeviště? Nebylo by záhodno alespoň na představení divadlo řádně vytopit?
Vážený pane Kočvaro, je mi nesmírně líto situace, která doprovázela Vaše divadelní představení Ženich pro čertici. Rozhodně bych nechtěla, aby se role herců musely přizpůsobovat teplotním podmínkám. V sobotu 8. prosince byla výjimečná zima. Informace o teplotě na jevišti divadla se ke mně dostala od pana Hudského a do budoucna Vám mohu slíbit, že se to již nebude opakovat. Přeji hodně sil do Vaší práce, spokojené publikum a především krásný čas vánoční,
Dobrý večer,
právě jsem přišel z vánočního koncertu ZUŠ a v divadle zima nebyla

Hezké Vánoce všem

André Jakubička
Počet príspevkov : 3,  zobrazené : 1 - 3