Je možné sdělit informaci, na který víkend přichází Železnobrodský jarmark v roce 2013.Děkuji
Vše o Železném Brodě
Jarmark 2013
Kdo prosím rozhoduje o termínu konání ? Bohužel i letos je termín pro mnohé lidi dost nevhodný - Je to před výplatou o týden později by to bylo daleko lepší a pamatuji léta co to bývalo v půlce června...
Železnobrodský jarmark se v tomto roce bude konat o víkendu 7. - 9. června 2013.
Železnobrodský jarmark by měl probíhat druhý víkend v červnu. Termín je vždy stanoven rok předem vedením města na návrh odboru kultury (dnes Informační a kulturní středisko Železný Brod).
V příštím roce se jarmark bude konat s ohledem na to, že 1. června vychází až na neděli, o víkendu 13. - 15. června. Věřím, že je to schůdnější termín pro ty, pro které je den výplaty důležitý. Železnobrodský jarmark je nejnavštěvovanější, nejmasovější akcí v Železném Brodě. Pokud člověk počítá, že v červnu na jarmark vyrazí, měl by zvážit v předstihu, kolik je ochoten utratit. Všem nám přeji krásné počasí.
Ahoj. Mám malý problem. Nejde mi tu na stránkách města otevřít program letošního Jarmarku. Co je špatně? Díky za řešení.
Program jarmarku už jde otevřít ve všech prohlížečích internetu. Za problémy se omlouváme.
Už mi to funguje.Díky.Bylo to docela rychlé. Taky jsem ten program našel jinde.Jen už nevím jak a kde.Takový malý.