Výsledky ankety - hřiště na Hrubé Horce

21.03.2023
Výsledky ankety - hřiště na Hrubé Horce
Anketa, týkající se dětského hřiště na Hrubé Horce, skončila. Z nabízených možností byla níže uvedená šestice atrakcí nejoblíbenější. Nyní necháme dodavatelem dětských hřišť vybrané atrakce ocenit a v případě, že se vejdeme do limitu rozpočtu a bude je možné všechny umístit s ohledem na dopadové zóny, budeme se snažit o co nejrychlejší realizaci.

Jsme ale vázáni vedle probíhající akcí zateplení hasičské zbrojnice. Pokud by došlo k přečerpání určené částky, bude některý prvek nahrazen dalšími, které se umístily jako další v pořadí.

V přáních se mimo nabízené atrakce objevilo ještě několik dalších prvků, které byste rádi viděli na hřišti. Bohužel, ne všemu se dá vyhovět. Nafukovací trampolína vyžaduje přívod elektrické energie a poměrně velký prostor. S ohledem na spotřeby energií by bylo vhodné ji zapínat pouze ve chvílích, kdy je hřiště využívané, což může být při předpokládaném režimu problém. Dále se často objevovalo v požadavcích pískoviště. Tento prvek nechceme primárně na hřiště dávat, jelikož je nutné hřiště po každém použití zakrývat a na základě zkušeností s jinými pískovišti víme, že to každý nečiní. To je hlavním důvodem, proč pískoviště na Hrubé Horce nebude. Co ale chceme na dětské hřiště přidat, je skluzavka. Ta je oblíbeným prvkem, proto se budeme snažit ji umístit do nového hřiště.

Výsledky ankety ke stažení zde

Nejoblíbenějšími atrakcemi na základě ankety se tak staly:

  1. houpačka Tarzan
  2. sestava Ranč
  3. houpací Hnízdečko
  4. kolotoč
  5. horolezec kruhový
  6. vlnobití

Děkujeme všem hlasujícím za účast v anketě a věříme, že se nám podaří vyhovět většině požadavků.

Zpět